Υψηλής τεχνολογίας Συστήματα Συναγερμού και Ελεγχόμενης Πρόσβασης

Το κέντρο Digiplex EVO 192 είναι κατάλληλο για εγκαταστάσεις σε τράπεζες, σε υψίστης ασφαλείας στρατιωτικές εγκαταστάσεις, σε κυβερνητικά κτίρια καθώς και σε πολυτελείς κατοικίες όπου η μέγιστη ασφάλεια είναι απαιτούμενη. Τα σύστημα είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι εύκολο στη χρήση και κατασκευή του σε μορφή modules κάνουν την διαδικασία επέκτασης, εγκατάστασης και συντήρησης εύκολη και γρήγορη.

Επεκτείνετε το σύστημά σας προσθέτοντας οπουδήποτε επάνω στο 4 αγωγών bus επικοινωνίας Plug – and – play modules επέκτασης με οποιαδήποτε συνδυασμό. Τα modules συνδέονται επάνω στο bus επικοινωνίας στην καταλληλότερη θέση και κατόπιν οι ζώνες τους μπορούν να οριστούν στην επιθυμητή ζώνη και υποσύστημα (partition). Επιπλέον, μόνο οι ζώνες που θα προγραμματίσουμε από ένα module χρησιμοποιούνται από το σύστημα. Κλειδοδιακόπτες, ασύρματα τηλεχειριστήρια και αχρησιμοποίητες ζώνες δεν καταλαμβάνουν ζώνες του συστήματος. Μετά την εγκατάσταση, όλα τα modules επάνω στο bus, συμπεριλαμβανομένων και τον ανιχνευτών κίνησης, μπορούν να προγραμματιστούν απομακρυσμένα είτε μέσω του πληκτρολογίου είτε μέσω του λογισμικού WinLoad.

Τα κέντρο Digiplex EVO 192 ενσωματώνει και δυνατότητες για σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης. Η βάση δεδομένων του συστήματος συναγερμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έλεγχο μέχρι και 32 σημείων, η παρακολούθηση των οποίων μπορεί να οριστεί σε οποιαδήποτε υποσύστημα (partition). Μπορούμε επίσης με την χρήση των λογισμικών Winload και NEware να διαχειριστούμε τους χρήστες και τις άδειες πρόσβασής τους. Ενοποιώντας το σύστημα συναγερμού με το σύστημα της ελεγχόμενης πρόσβασης το κέντρο Digiplex EVO 192 αυξάνουν το επίπεδο προστασίας που μπορεί να προσφέρει ένα και μόνο σύστημα ασφαλείας σημαντικά.

Χαρακτηριστικά του Digiplex EVO 192

Μέγιστος αριθμός ζωνών 192
Ζώνες στην κυρία πλακέτα 8 (16 με ATZ)
Υποσυστήματα 8
Κωδικοί χρήστη 999
Αναβάθμιση του λογισμικού του πίνακα στην εγκατάσταση
Σύστημα έλεγχου πρόσβασης (πόρτες) 32
Επίπεδα πρόσβασης/ χρονοδιαγράμματα 16 / 32
Συμβάντα στην μνήμη 2048
PGMs 250 (5 στην κύρια πλακέτα)
PGM +/- ενεργοποίηση ναι
Εικονικές ζώνες 32
Modules επέκτασης 254
Υποστηρίζει τα περιφερειακά σειρά PCS
Υποστηρίζει IP100 (Internet Module)
Υποστηρίζει VDMP3 (Plug-in Voice Dialer)
Πρόγραμμα υποστήριξης Winload / NEware

 

Συστήματα ασφαλείας | Τηλεφωνικά κέντρα | Ανιχνευτές κίνησης | Κάμερες ασφαλείας | Συναγερμοί σπιτιού | DVR | Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης | Συναγερμοί κτηρίων | Συναγερμοί γραφείων | Οικονομικοί συναγερμοί | Ασφάλεια σπιτιού