Οι σημερινές επιχειρήσεις θέλουν να παρέχουν στους υπαλλήλους τους έναν ευέλικτο τρόπο εργασίας, βελτιώνοντας παράλληλα την εξυπηρέτηση των πελατών.

Επίσης θέλουν να επεκτείνουν την εμβέλεια του δικτύου φωνής, αλλά και να περιορίσουν το κόστος των παραρτημάτων. Θέλουν να βελτιστοποιήσουν τη χρήση του συγκλίνοντος δικτύου και να παρέχουν λειτουργική διαφάνεια ανάμεσα στον ενσύρματο και τον ασύρματο κόσμο. Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της φωνής, τη διαθεσιμότητα και την ασφάλεια. Με τη λύση επαγγελματικής κινητικότητας IP DECT και το σύστημα DECT μπορείτε να τα επιτύχετε όλα αυτά.

Προσθέστε τη δύναμη του DECT

Με τη συσκευή επαγγελματικής κινητικότητας IP DECT, ένα ενιαίο συγκλίνον δίκτυο μπορεί να εξυπηρετήσει σταθερή και κινητή τηλεφωνία. Μπορείτε να προσθέσετε σημεία πρόσβασης IP DECT εύκολα και να τα συμπληρώσετε με σημεία πρόσβασης σε μια απομακρυσμένη θέση, για να διαμορφώσετε ένα σύστημα πολλαπλών τοποθεσιών. Μπορείτε να ενσωματώσετε εφαρμογές εφόσον αποτελούν τμήματα της ίδιας υποδομής δικτύου, όπως συστήματα ανταλλαγής μηνυμάτων, εταιρικό κατάλογο και παρουσία. Η λύση επαγγελματικής κινητικότητας περιλαμβάνει επίσης σημεία πρόσβασης DECT, σε περίπτωση που κρίνεται καλύτερη μια παραδοσιακή υποδομή TDM.

Το νέο IP DECT AP300 series

Με το νέο IP DECT AP300 series, η NEC ενισχύει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο IP DECT με νέα σημεία πρόσβασης και νέο λογισμικό που ικανοποιεί τις αυξανόμενες απαιτήσεις κινητικότητας του άμεσου μέλλοντος. Το AP300 Access Point συνδυάζει μια μεγάλη ποικιλία λειτουργιών και εφαρμογών με ένα εντυπωσιακό εξωτερικό περίβλημα, πιο μικρό και πιο εύκολο στην εγκατάσταση. Το AP300 είναι πλήρως συμβατό με υφιστάμενα σημεία πρόσβασης AP200 και μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

Ανοιχτή αρχιτεκτονική

Για την προστασία της επένδυσης και τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας, η λύση επαγγελματικής κινητικότητας IP DECT βασίζεται σε ανοιχτά πρότυπα. Είναι το πρώτο σύστημα DECT βασισμένο στο πρότυπο SIP και ακολουθεί το διεθνές πρότυπο DECT GAP. Αυτό σημαίνει συμβατότητα με μια μεγάλη σειρά κεντρικών συστημάτων SIP καθώς και φορητών συσκευών. Τέλος, το IP DECT παρέχει επίσης μια ανοιχτή διασύνδεση για μηνύματα κειμένου και μηνύματα ειδοποίησης που εγγυάται συνδεσιμότητα με μια ποικιλία συστημάτων ανταλλαγής μηνυμάτων στην αγορά.

Φορητότητα σε πολλαπλές τοποθεσίες

Η ασύρματη τηλεφωνία σε μια εταιρεία με τμήματα διάσπαρτα σε διάφορες τοποθεσίες ή σε μεγάλη έκταση είναι θέμα εγκατάστασης σημείων πρόσβασης IP DECT στις απομακρυσμένες θέσεις, χωρίς την ανάγκη πρόσθετου απομακρυσμένου εξοπλισμού. Αυτές οι απομακρυσμένες θέσεις ενσωματώνονται στην κεντρική υποδομή κινητής επικοινωνίας φωνής.

Συστήματα ασφαλείας | Τηλεφωνικά κέντρα | Ανιχνευτές κίνησης | Κάμερες ασφαλείας | Συναγερμοί σπιτιού | DVR | Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης | Συναγερμοί κτηρίων | Συναγερμοί γραφείων | Οικονομικοί συναγερμοί | Ασφάλεια σπιτιού